Disclaimer.( Termeni și condiții te utilizare a programelor)

Scopul acestei secțiuni este să îți aducă la cunoștință faptul că efectuarea oricăriu exercițiu fizic aduce după sine o serie de riscuri asupra stării de sănătate. Astfel, încercăm să îți aducem la cunoștință toate informațiile pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru starea ta de sănătate.

Clauză de declinare a responsabilității. 
Pe parcursul efectuării exercițiilor fizice, există riscuri de accidentare. Din acest motiv, încurajăm fiecare persoană să efectueze, aterior oricărui program de exerciții fizice, o consultație de specialitate pentru a limita acest risc pe cât posibil.
Prin efectuarea oricărui exercițiu prezentat pe canalele noastre de comunicare, utilizatorul este 100% responsabil de starea sa de sănătate. Accidentările ce se pot produce pot include, dar nu se limitează la:
- Oboseală fizică, iritații sau tăieturi
- Accidentări la nivelul mușchilor și tendoanelor
- Accidentări ligamentare și ale sistemului osos
- Fracturi
- Contuzii
- Infact

Dr. Cosmin Ciocîrlan, prin intermediul Home Kineto, reprezentată legal de S.C. ZET CORE EDUCATION SLR. nu se face răspunzător de niciuna dintre accidentările menționate anterior pentru nicio persoană care efectuează exerciții fizice fără supravegherea directă a unei persoane acreditate în acest sens. 

Scopul materialelor video și tipărite realizate de Home Kineto au scop pur informativ. Din acest motiv, efectuarea exercițiilor prezentate în cadrul acestor materiale se face pe propria răspundere a participantului. Vă asumați că aveți peste 18 ani pentru utilizarea acestora.

Aceste programe nu oferă o garanție a îmbunătățirii stării de sănătate.

Sunteți de acord că, dacă vă angajați în orice exercițiu sau activitate fizică, faceți acest lucru pe propriul risc și vă asumați riscul oricărei răniri și/sau daune pe care le puteți suferi.

Vă asumați că sunteți de acord să participați voluntar la activitățile din acest program.

Informațiile furnizate pe acest site nu sunt menite să înlocuiască niciun fel de consiliere medicală sau sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră curant.

Nu începeți un program Home Kineto dacă medicul dvs. NU recomandă acest lucru!

Programele Home Kineto de prevenție și îmbunătățire a sănătății coloanei vertebrale cervicale, coloanei vertebrale lombare, coloanei vertebrale toracale și a coloanei vertebrale sunt programe originale protejate de legea drepturilor de autor nr. 8/1996, fiind proprietate exclusivă a companiei Zet Core Education.

Vezi ultimele materiale de pe Youtube