Disclaimer.( Termeni și condiții te utilizare a programelor)

Scopul acestei secțiuni este să îți aducă la cunoștință faptul că efectuarea oricăriu exercițiu fizic aduce după sine o serie de riscuri asupra stării de sănătate. Astfel, încercăm să îți aducem la cunoștință toate informațiile pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru starea ta de sănătate.

Clauză de declinare a responsabilității. 
Pe parcursul efectuării exercițiilor fizice, există riscuri de accidentare. Din acest motiv, încurajăm fiecare persoană să efectueze, aterior oricărui program de exerciții fizice, o consultație de specialitate pentru a limita acest risc pe cât posibil.
Prin efectuarea oricărui exercițiu prezentat pe canalele noastre de comunicare, utilizatorul este 100% responsabil de starea sa de sănătate. Accidentările ce se pot produce pot include, dar nu se limitează la:
- Oboseală fizică, iritații sau tăieturi
- Accidentări la nivelul mușchilor și tendoanelor
- Accidentări ligamentare și ale sistemului osos
- Fracturi
- Contuzii
- Infact
Dr. Cosmin Ciocîrlan, prin intermediul Home Kineto, reprezentată legal de S.C. ZET CORE EDUCATION SLR. nu se face răspunzător de niciuna dintre accidentările menționate anterior pentru nicio persoană care efectuează exerciții fizice fără supravegherea directă a unei persoane acreditate în acest sens. 
Scopul materialelor video și tipărite realizate de Home Kineto au scop pur informativ. Din acest motiv, efectuarea exercițiilor prezentate în cadrul acestor materiale se face pe propria răspundere a participantului.
Vezi ultimele materiale de pe Youtube