Este aici !

Sunt Dr. Cosmin Ciocîrlan, specialist în kinetoterapie și recuperare medicală. Am creat acest pachet de 7 ședințe de kinetoterapie pentru a îți oferi o mână de ajutor în momentele în care te confrunți cu dureri în zona cervicală sau pur și simplu vrei să ai grijă de sănătatea coloanei vertebrale cervicale.
Toate exercițiile pe care ți le prezint aici au fost testate de-a lungul timpului pe pacienții mei și au dat cele mai bune rezultate.

Tot ce trebuie să faci pentru a primi toate aceste programe de kinetoterapie pentru coloana cervicală este să completezi adresa de e-mail mai jos. Îți voi trimite apoi, zilnic, câte un program de exerciții și sfaturi care să te ajute. Foarte simplu!

Intră în clubul fără dureri

Întrebări frecvente

Ce se întâmplă în cadrul ședințelor

Ești invitatul meu să efectuăm împreună exerciții care să te ajute să îți dezvolți musculatura zonei cervicale, să îmbunătățești fluxul sanguin din această zonă și să reduci durerea prezentă în această zonă.

Ce fac dacă doare prea tare?

În cazul în care zona ta cervicală nu-ți permite să efectuezi anumite exerciții și mișcări, îți recomand să nu le efectuezi. Fiecare afecțiune este diferită, iar de la pacient la pacient pot apărea diferențe asupra exercițiilor pe care le pot face. Cel mai important sfat este acela să nu efectuezi mișcări care îți agravează durerea.

Cum funcționează programul? 

Foarte simplu! După ce completezi adresa de e-mail, asistenții mei îți vor trimite, în fiecare zi, pe adresa ta de mail, câte o ședință de kinetoterapie pentru coloana vertebrală cervicală pe zi, plus alte sfaturi și trucuri utile.

Ce contraindicații are ?

Rezultatele pe care le poți avea după 7 zile depind de foarte mulți factori, precum natura afecțiunii tale și gradul acesteia, tehnica de lucru cu care efectuezi exercițiile și nivelul personal de implicare. Din păcate, prin faptul că nu te pot vedea, nu te pot ajuta în aceste aspecte. Prin urmare, efectuând aceste exerciții, ești direct răspunzător de efectele pe care acestea le pot avea asupra organismului tău.
Youtube