Politica de retur

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site – Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii produselor comandate.
  • Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie – In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificării scrise sau prin prezentarea la sediu în termen de 48 de ore de la primirea produsului.
  • Produs in colet deteriorat – Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
  • Produse livrate gresit – In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si în cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Recomandam returnarea produselor prin curier.

In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Va vom inapoia contravaloarea produselor returnate in maxim 10 zile de la primirea produsului returnat. Contravaloarea serviciilor de livrare nu este returnabila.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire si/sau interventii neautorizate.

În cazul serviciilor prestate la distanță, prin intermediul platformelor online, renunțarea la cumpărare se poate face în termen de 14 zile de la data achiziției. Din valoarea totală se va scădea valoarea serviciilor prestate până în momentul înregistrării cererii de renunțare la cumpărare.

În cazul produselor digitale, renunțarea la cumpărare se poate face în termen de 14 zile de la data achiziției, fără a fi percepute costuri suplimentare.

Adresa retur:
Str. Solstițiului Nr.33, Ap.3, Popești-Leordeni, Jud. Ilfov